udhetime-turistike.com

Switch to desktop
Filtro produktet
Perdor opsionin e me poshtem per te filtruar produktet
Vleresojeni kete tur
(1 Vote)

MSC Fantasia, 28 Dhjetor 08 Janar 2014.

Genova, Barcellona,Funchal,  Casablanca, Malaga, Civitavecchia, Genova
12 dite - 11 nete.

1095 euro/personi.

Viti 2013-2014

Kodi Fanta-VR Detajet e produktit Kategorizimi 0/0
Shitesi udhetime-turistike.com
Prodhuesi MTI TRAVEL
Taksat Portuale Pjesemarresi Zgjidhni Datat e Udhetimit Datat e Vlefshme, Zgjidhni
Disponibiliteti: 10 Vende
965 €
Price with discount 965 €
Cmimi i shitjes965 €
Dergo nje pyetje per kete produkt
Modifikuar me
Vleresojeni kete tur
(3 votes)

Program: 2- 8 Qershor

Moscow & St. Petersburg
6 Nete / 7Dite.

CMIMI1150990Euro.

Vajtja me Avion ne Moske
Kthimi me Avion nga St Petersburg
Ne kthim ka 1 nate fjetje ne Rome.

Kodi MosPete14 Detajet e produktit Kategorizimi 0/0
Shitesi udhetime-turistike.com
Prodhuesi MTI TRAVEL

Me shume detaje

Transporti dhe Guida Transporti Tirane-Moske dhe St Petersburg - Tirane, i perfshire, ne kthim 1 nate fjetje ne Rome
Akomodimi Hotelet 4* me mengjes, emrat e hoteleve jepen ne agjensi.
Pjesemarresi Zgjidhni Datat e Udhetimit Datat e Vlefshme, Zgjidhni
Disponibiliteti: 20 Vende
990 €
Cmimi me ulje: 990 €
Cmimi i shitjes: 990 €
Dergo nje pyetje per kete produkt
Modifikuar me

Te gjitha te drejtat rezervuar Udhetime-turistike.com

Top Desktop version